Links

Links

Links

Der findes en lang række hjemmesider, der er specialiserede i at fremsætte alternative forklaringer og udbrede konspirationsteorier. Bagerst i bogen (s. 219) finder du en liste over en række af de vigtigste hjemmesider. Der opstår dog hele tiden nye forummer og hjemmesider, som vi vil forsøge at samle her på siden.

 

 

 

Above Top Secret

Forum hvor brugere poster diverse artikler og film. Der er ikke noget overordnet tema for siden, Mange forskellige teorier og emner.

Stor samling af artikler og links med fokus på fortidige begivenheder og amerikansk politik.

Siden samler og formidler alternative nyheder og forklaringer på en lang række emner. Siden opdateres dagligt med nye links og artikler, der gerne relaterer til aktuelle forhold og begivenheder.

 

Som navnet antyder, er siden fokuseret på frimurere og illuminati (se bogen s. 177-179). Mange forskellige forklaringer og teorier fremsættes.

 

Som titlen antyder, er sidens formål at de besøgende skal lære om, hvordan tingene i VIRKELIGHEDEN er. Mange forskellige emner og teorier, blandt andet en del om såkaldte "chem-trails" og "naturlig" medicin (se teoritekst 14)

 

Omfattende side, der omhandler en lang række alternative forklaringer og skjulte magter. Mange aktuelle forhold, film, serier m.m. analyseres på baggrund af sidens særlige verdensopfattelse.